1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Работно време

Во Недела се служат однапред договорени веселби и коктели.

Врвна Услуга

Во нашиот ресторан ќе бидеш пречекан со врвна услуга

  • Интернационална кујна
  • Уживање во Коктели и Аперитиви
  • WiFi i ХД Монитори
  • Ексклузивна и Брза Услуга
  • Добредојде во Лајт Џез Клуб Ресторан

  • Слушај и Уживај во Погледот

  • Секогаш Свежо Приготвена Храна

  • Посети го Нашиот Ресторан

Previous
Next

Нашата Адреса

Мит. Теодосиј Гологанов 49, Скопје 1000 
Тел: 02 3 25 66 65

клик овде за мапа

6.jpg