1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Работно време

Во Недела се служат однапред договорени веселби и коктели.

Врвна Услуга

Во нашиот ресторан ќе бидеш пречекан со врвна услуга

  • Интернационална кујна
  • Уживање во Коктели и Аперитиви
  • WiFi i ХД Монитори
  • Ексклузивна и Брза Услуга
  • Добредојде во Лајт Џез Клуб Ресторан

  • Слушај и Уживај во Погледот

  • Секогаш Свежо Приготвена Храна

  • Посети го Нашиот Ресторан

Previous
Next

Лајт Џез Клуб Ресторан ја претставува суштината на современото Скопје- традиционално но отвoрено за нови сознанија.

Лајт Џез Клуб Ресторан е продолжение на приказната која трае веќе 20 години. Со отварањето на овој ресторан ја имате привилегијата да уживате со сите сетила. Лајт ЏКР ја претставува суштината на современото Скопје- традиционално но отворено за нови сознанија. Тој нуди единствено искуство не само поради мирната тераса во центарот на Скопје туку и поради еден од најинтересните ресторантски простори исполнети со пријатна џез музика и релаксирачки амбиент. Лајт ЏКР е место каде со сите сетила ќе го доживеете моментот. Место каде се создаваат спомени. Место на кое се враќате по нови искуства или да ги поделите старите.
Нема да останете имуни на пријатниот амбиент, услужливиот персонал, звуците на Џез ритамот и секогаш свежо подготвената храна.

 

Нашата Адреса

Мит. Теодосиј Гологанов 49, Скопје 1000 
Тел: 02 3 25 66 65

клик овде за мапа

3.jpg