1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Работно време

Во Недела се служат однапред договорени веселби и коктели.

Врвна Услуга

Во нашиот ресторан ќе бидеш пречекан со врвна услуга

  • Интернационална кујна
  • Уживање во Коктели и Аперитиви
  • WiFi i ХД Монитори
  • Ексклузивна и Брза Услуга

Во нашата референтна листа има од мали домашни забави до големи коктели за 1000 гости.

Во кетеринг услугата што ја нудиме имате можност да си креирате мени кое вам ви одговара според вашите желби. Ќе добиете комплетна припрема, аранжирање и послужување со обучен и искусен персонал и наш инвентар.

Информации за кетеринг услугата 070 227701